Sivustouudistus ja Brändin Esille Tuominen

Reze Oy

Toteutimme Reze Oy:n verkkosivuston uudistusprojektin, jossa tuotiin esiin tämän tuusulalaisen perheleipomon ainutlaatuista tarinaa ja tuotteita. Reze Oy toimittaa laadukasta artesaanileipää yli 30 K- ja S-ryhmän kauppaan Uudellamaalla.

Asiakkaan toiveena oli, että uudistuneilla verkkosivuilla välittyisi perhelähtöisyys, käsityönä valmistetun ranskalaistyylisen artesaanileivän laatu, pitkä historia sekä lämminhenkinen tunnelma. Sivuston suunnittelussa korostettiin värimaailmaa, joka heijastaa tuotteiden herkullisuutta ja lämpimiä arvoja. Myös yrityksen logo, joka sisältää kaarevia muotoja, otettiin huomioon sivuston yksityiskohdissa, luoden yhtenäisen ilmeen.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress, reze.

Projekti oli mahdollisuus tuoda Reze Oy:n tarina ja tuotteet digitaalisesti esille. Nettisivut tarjoavat nyt selkeää ja houkuttelevaa tietoa laadukkaista artesaanileivistä ja yrityksen arvoista. Sivustouudistus toi näkyvyyttä perheleipomon pitkälle historialle ja käsityönä valmistetuille herkuille.

Tämä referenssi kuvastaa sitä, miten voimme tuoda brändin ainutlaatuiset piirteet esille verkkosivujen kautta. Yhteistyössä asiakkaan kanssa pystyimme luomaan lämminhenkisen ja houkuttelevan verkkosivuston, joka vastaa Reze Oy:n arvoja ja tarjoaa laadukasta tietoa heidän tuotteistaan.

Jos tarvitset apua nettisivujesi kanssa, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan miten voisimme auttaa yritystäsi!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI