Sosiaalinen media

Tavoita uudet ja vanhat asiakkaat

Tee myyntiä ja kasvata yleisöäsi

Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen ja sitä ei todellaakaan kannata yrityksenä ohittaa. Yrityksenä sinulla on erinomainen mahdollisuus tavoittaa Facebookin yli 2,7 milj. ja Instagramin 2 milj. suomalaista!

SoMe on tuonut jokaiselle yritykselle mahdollisuuden tavoittaa oma asiakaskunta kustannustehokkaasti, eri kanavat mahdollistavat tavoittaa erilaisia kohderyhmiä. Tavoita pienet, tarkasti kohdennetut kohderymät kuin laajemmatkin yleisöt tehokkaasti, kohderyhmälle suunnatulla sisällöllä.

Somemarkkinoinnin kohdennus on erittäin tarkkaa ja monipuolista, löydät esim. käsitöistä kiinnostuneet, golffarit, auton tuunaajat uudeltamaalta tai yrittäjät ja yrityspäättäjät ympäri Suomen. Tarkan kohdentamisen ansiosta tavoitat juuri oikean kohderyhmän ja käytät mainosbudjettia tehokkaasti.

Facebook, Instagram, Tiktok

Facebook markkinointi

Facebook markkinointi toimii erinomaisesti niin pienemmälle paikallisesti toimivalle yritykselle, kuin  suurelle valtakunnallisellekin yritykselle. Omaa kohderyhmää voi tavoitella alkaen omalta paikkakunnalta aina Suomen 2,7 miljoonaan käyttäjään. 

Kasvata yleisöäsi, kerää liidejä, myy, uudelleenmarkkinoi tai kasvata sähköpostilistaa. Ota yhteyttä ja katsotaan mikä on sinun yrityksellesi kannattavinta

Instagram markkinointi

Instagram on aiemmin ollut suosiossa nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa, mutta asiakaskunta kasvaa jatkuvasti kaikissa ikäluokissa ja tällä hetkellä vauhdikkaimmin kasvava ikäluokka on +50-vuotiaat. Intagramissa tavoitat siis kohderyhmäsi nuorisosta vanhempaan väestöön visuaalisella sisällöllä.

Instagram markkinointia voidaan kohdentaa erittäin tarkasti ja puhutella eri kohderyhmiä heille suunnatuilla mainoksilla.

TikTok markkinointi

Herätä huomio lyhyillä ja viihdyttävillä videoilla. TikTok on noussut hurjaan suosioon lyhyessä ajassa ja kanavassa on mahdollisuus tavoittaa 1,3 miljoonaa suomalaista, joista 18-34 vuotiaita on n. 1,1 miljoonaa.

Kuten muissakin sosiaalisen median kanavissa myös TikTokissa ja erityisesti TikTokissa mennään sisältö edellä. TikTok onkin erinomainen kanava nostaa yrityksesi tunnettuutta varsinkin nuoremmassa asiakaskunnassa.

Me haluamme jakaa tietotaitomme kanssanne

Kaipaako Somemarkkinointisi apuja? Alustojen koukerot voivat tuntua haastavilta ja ne päivittyvät jatkuvasti. Miten rakentaa kampanja ja mitä täytyy ottaa huomioon? Toteutamme tehokkaat kampanjat, mutta halutessasi autamme ja opastamme myös alustojen käytössä.

Jutellaan miten voimme auttaa sinua parhaiten!

Somemarkkinointi

Mainospakettimme sisältävät aina

Somekanavien ylläpito

Etsitkö ratkaisua tilanteeseen, jossa aikasi on kortilla ja tiedät, että sometilejä tarvitsisi ylläpitää, mutta sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa tai päivittäminen jää aina siihen, että et keksi mitä postaisi?

 Me otamme sometilisi haltuun ja luomme yleisöä sitouttavia postauksia kanavaasi. Tuotamme kuukausittaisen postaussuunnitelman, suunnittelemme sekä julkaisemme postaukset. Halutessasi hoidamme myös vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa.

S - Paketti

Hinta 490€ +alv / 4 viikon ylläpitojakso

M - Paketti

Hinta 790€ +alv / 4 viikon ylläpitojakso

L - Paketti

Hinta 990€ +alv / 4 viikon ylläpitojakso