Sosiaalinen media

Tavoita uudet ja vanhat asiakkaasi

Tee myyntiä ja kasvata brändiä

Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen ja sitä ei todellaakaan kannata markkinoijana ohittaa. Yrityksenä sinulla on erinomainen mahdollisuus, mm. Facebook markkinointi tavoittaa 2,7 milj. ja Instagram markkinointi 2 milj. suomalaista!

Maksettu somemarkkinointi on lähes välttämätöntä, sillä vain muutama prosentti sivun seuraajista näkee yrityksen postauksen.

Somemarkkinoinnin kohdennus on erittäin monipuolinen. Löydät helposti esim. käsitöistä kiinnostuneet, golffarit, auton tuunaajat uudeltamaalta tai yrittäjät ja yrityspäättäjät ympäri Suomen.

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter

Facebook markkinointi

Facebook markkinointi sopii erinomaisesti niin pienelle kuin suurellekin yritykselle. Omaa kohderyhmää voi tavoitella jo pienelläkin budjetilla, mutta yleisöä riittää myös Suomen 2,7 miljoonasta käyttäjästä aina kansainvälisille kentille, jossa yleisö ei lopu kesken. 

Myy, kerää liidejä, uudelleenmarkkinoi, kasvata sähköpostilistaa tai Facebook sivun tykkäyksiä, katsotaan mikä on sinun yrityksellesi kannattavinta.

Instagram markkinointi

Instagram on aiemmin ollut suosiossa nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa, mutta asiakaskunta kasvaa jatkuvasti kaikissa ikäluokissa ja tällä hetkellä vauhdikkaimmin ikäluokassa +50-vuotiaat. Näin ollen sitä ei kannata ohittaa mainoskanavana.

Instagram markkinointia voidaan kohdentaa erittäin tarkasti ja puhutella eri kohderyhmiä heille suunnatuilla mainoksilla. 

Muu sosiaalinen media

Muistakin sosiaalisen median palveluista löytyy erinomaisia kanavia, riippuen aina tavoiteltavasta kohderyhmästä. 

B2B kohderyhmää on hyvä tavoitella LinkedIn palvelusta. 

Pinterest on kuva/videopalvelu, josta etsitään inspiraatioita ja ideoita teemojen ympäriltä. Pinterestin käyttäjistä 70% on naisia ja yli 50% alle 34 vuotiaita.

Me haluamme jakaa tietotaitomme kanssanne

Kaipaako Facebook- tai Somemarkkinointisi apuja? Alustojen koukerot voivat tuntua haastavilta ja ne päivittyvät jatkuvasti. Miten rakentaa kampanja ja mitä täytyy ottaa huomioon? Toteutamme tehokkaat kampanjat, mutta halutessasi autamme ja opastamme myös alustojen käytössä.

Jutellaan miten voimme auttaa sinua parhaiten!

Somemarkkinointi


Hinnat alk. 297 € + alv

Somekanavien ylläpito

Etsitkö ratkaisua tilanteeseen, jossa aikasi on kortilla, tiedät että sometilejä tarvitsisi ylläpitää, mutta sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa tai kiinnostusta hoitaa asiaa. Me voimme ottaa sometilisi haltuun ja nostetaan se uuteen kukoistukseen. 

Jos sinulla on useampi kanava, johon haluat ylläpidon niin räätälöidään sinulle sopiva tarjous!

S - Paketti

Hinta 290€ +alv / 4 viikon ylläpitojakso

M - Paketti

Hinta 490€ +alv / 4 viikon ylläpitojakso

L - Paketti

Hinta 690€ +alv / 4 viikon ylläpitojakso