Verkkokauppa

Palvele asiakkaitasi 24/7

Verkko-ostaminen kasvaa jatkuvasti Suomessa. Verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden myymistä asiakkaille 24/7, juuri silloin kun tarve iskee. Verkkokaupan avulla palvelet asiakkaita ympäri Suomen tai vaikka kansainvälisesti.

Toteutamme modernit ja käyttäjäystävälliset verkkokaupat erittäin suositulla WooCommerce alustalla. Helpon hallintajärjestelmän ansiosta voit itse hallinnoida sisältöjä ilman koodaustaitoja.

Tärkeimpiä ominaisuuksia verkkokaupassa on tuottavuus ja helppokäyttöisyys. Suurin osa asiakkaista surffailee tänä päivänä mobiililaitteella, joten mobiilikäytettävyys on verkkokaupalla hyvin tärkeää.

Verkkokauppa voidaan rakentaa niin yksittäisen tuotteen kuin laajankin tuotevalikoiman ympärille.

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta ja tarjoaa todella laajat mahdollisudet erilaisille verkkokaupan toiminnoille. WooCommerce sopii niin pienemmän kuin laajemmankin valikoiman verkkokaupan toteutukseen.

Tähän vaikuttaa luonnollisesti verkkokaupan laajuus sekä halutut toiminnallisuudet. Verkkokaupat hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti, ota yhteyttä ja keskutellaan tarkemmin tarpeestasi, jonka jälkeen annamme tarjouksen verkkokaupan toteutuksesta.

Myös tähän vaikuttaa luonnollisesti verkkokaupan laajuus sekä toiminnallisuudet. Jokainen verkkokauppa projekti on yksilöllinen ja määrittelemme toteutusajan tapauskohtaisesti.
Esimerkkinä kuitenkin pienemmän, noin 50 tuotteen verkkokaupan toteutusaika on arviolta noin kuukausi.

Verkkokauppamme sisältävät aina

  • Tyylikäs, moderni ulkoasu
  • Responsiivinen toteutus, eli sivut mukautuvat puhelimelle, tabletille ja tietokoneelle
  • Avainsanakartoitus ja hakukoneoptimaalinen toteutus
  • Kävijäseuranta
  • Tuotteiden lisäys taulukosta
  • Valitsemiesi maksu- ja toimitustapojen asennus
  • Alennuskoodit
  • 12 kk tekninen ylläpito

Kyllä voit, saat meiltä selkeän kirjallisen ohjeistuksen siihen kuinka voit jatkossa omatoimisesti päivittää kaupan sisältöjä, niin tuotteita, kuvia kuin tekstejäkin.
Toki myös me pysymme apunasi ja voit halutessasi pyytää meitä tekemään muutokset verkkokauppaan.

Omistat kaikki oikeudet verkkokauppaan itse. Saat täydet ylläpito-oikeudet kauppaan ja myös kotisivutila sekä domain rekisteröidään yrityksesi nimiin.
Me olemme toteuttaja, mutta emme sido sinua kiinni meihin.

3 tekijää hyvään verkkokaupaan

01

Käyttäjäystävällisyys

Verkkokaupan tulee olla selkeä, nopea ja looginen käyttää. Tähän vaikuttavat mm. sivuston ulkoasun selkeys, kaupan rakenne sekä navigoinnin helppous.

02

Ostamisen helppous

Asiakasta palveleva sisältö, tuotesuositukset ja muut ostamista helpottavat tekijät yhdessä selkeän tilausprosessin kanssa ovat avaintekijöitä ostamisen helppouteen.

03

Löydettävyys

Ensisijaista verkkokaupassa on, että asiakkaat löytävät kauppaan. Tämä on verrannollinen kivijalkaliikkeen sijainnin merkitykseen. Kun verkkokauppa löytyy hyvin hakukoneesta, sillä voidaan vaikuttaa myös hakusanamarkkinoinnin tarpeeseen.

Projektin kulku

Alkukartoitus

Käydään tarkemmin läpi ajatukset verkkokaupasta ja liiketoiminnastasi. Tämän jälkeen annamme tarpeisiinne sopivan tarjouksen.

Suunnittelu

Suunnittelemme verkkokaupan rakenteen sekä luomme ulkoasusta ehdotuksen hyväksyttäväksi. Tarvittavia korjauksia tehdään, jotta kokonaisuus miellyttää täysin.

Verkkokaupan toteutus loppuun

Sivusto toteutetaan kokonaisuudessaan loppuun teknisesti, toimitus- ja maksutapoja sekä ulkoasullisesti pienintä pikseliä myöten.

Verkkokaupan julkaisu

Kun lopullinen verkkokauppa on kokonaisuudessaan hyväksytty, niin kauppa on valmis julkaistavaksi ja julkaistaan sovitulla aikataululla.

Toteuttamiamme

Sivustoja

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress, satuarkku
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
verkkokauppa yritykselle, verkkokaupan tekijä, wordpress, satuarkku

Satuarkku

Satuarkku on personoituja lasten satukirjoja myyvä verkkokauppa. Jokainen tuote kaupassa on tilattavissa asiakkaan antamilla omilla tiedoilla.

Toteutimme verkkokaupan uudistuksen, jossa vaihdettiin verkkokauppa-alusta, uudistettiin ulkoasu sekä päivitettiin maksutavat. 

Lue vähemmän Lue lisää

Lovikas

Lovikas on ergonominen ja helposti siirreltävissä oleva työtaso seisomatyöhön.

 

Lovikkaalle toteutimme yhden tuotteen verkkokaupan, jota laajennettiin myöhemmin toisella tuotteella. Tarkoituksena oli luoda lämminhenkinen, selkeä ja kotimaisuutta korostava ilme uudelle verkkokaupalle.

Lue vähemmän Lue lisää
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
verkkokauppa yritykselle, verkkokaupan tekijä, wordpress, lovikas.
verkkokauppa yritykselle, verkkokaupan tekijä, wordpress, lovikas
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress, puutarhakone rent
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress, puutarhakone rent

Puutarhakone Rent

Puutarhakonerent.fi on puutarhakoneiden sekä erilaisten laitteiden ja työkalujen vuokraukseen erikoistunut laitevuokraamo, joka toteuttaa myös erilaisia pihanrakennustöitä avaimet käteen periaatteella.

Toteutimme uuden sivuston tarjouspyyntötoiminnolla verkkokauppa-alustaa hyödyntäen, jossa käyttäjä voi pyytää tarvitsemistaan työkoneista tarjouksen haluamalleen ajalle, helposti ja vaivattomasti.

Puutarhakone Rentin kilpailuetuna on noutojen ja palautusten onnistuminen myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Lue vähemmän Lue lisää

Pyydä tarjous

TESTI

TESTI