Nettisivut - Kohderyhmän tarpeiden huomiointi

JT Pakki Oy

JT Pakki on maanrakennuskoneiden lisävarusteiden myyntiin, huoltoon ja varaosiin erikoistunut yritys, joka palvelee huollon osalta koko Etelä-Suomen aluetta ja toimittaa varaosat koko Suomen alueelle. Yrityksen toiveena nettisivuilta oli helppokäyttöisyys erityisesti yhteydenottoon sekä myynnissä olevien tuotteiden saavutettavuus sekä sivuston päivitettävyys henkilökunnan osalta.

Sivuston suunnittelussa otettiin huomioon toimialan erityispiirteet ja asiakaskunnan tarpeet. Keskityimme erityisesti yhteystietojen korostamiseen ja niiden helppoon saavutettavuuteen eri laitteilla, sillä asiakaskunta saattaa tarvita nopeaa yhteydenottoa kesken työmaalla tapahtuvien töiden.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress

Lopputuloksena syntyneet nettisivut heijastavat yrityksen brändiä ja tarjoavat asiakaskunnalle helpon ja nopean tavan ottaa yhteyttä. Selkeä rakenne, priorisoitu yhteystietojen esittely ja päivitettävyyden huomioiminen tekevät sivustoista käyttäjäystävälliset sekä vastaavat yrityksen tarpeisiin. 

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI