Nettisivut - Kokemuksen esille tuominen

Horeca Interior Oy

HoReCa Interior on hotelli- ja ravintolakalustamisen ammattilainen, jonka yrittäjällä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus projektikalustamisen saralta. Asiakas oli meille tuttu entuudestaan toisen yrityksensä kautta ja päätyi jälleen luottamaan asiantuntemukseemme uuden yrityksensä verkkosivuston toteuttamisessa.

Asiakkaan yksinkertainen toive oli selvä: selkeää, selkeää, selkeää. Koska HoReCa Interiorin toiminta perustuu vahvaan kokemukseen ja henkilöbrändiin, päätimme tuoda esille yrittäjän persoonan, toimintamallit, blogikirjoitukset ja erityisesti referenssit, jotka ovat keskeinen osa yrityksen toimintaa.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress

Asiakkaan toimittaman teksti- ja kuvamateriaalin pohjalta loimme selkeän ja helppokäyttöisen verkkosivuston. Sivusto heijastaa yrittäjän laajaa kokemusta ja mahdollistaa vaivattoman tutustumisen referensseihin. Käytettävyyden keskiössä olivat selkeys ja helppous, jotta kävijälle käy selvästi ilmi mitä yritys tekee sekä voi tutustua toteutettuihin töihin. Lopputuloksena syntyi verkkosivusto, joka ei ainoastaan vastaa asiakkaan toiveisiin, vaan myös tukee HoReCa Interiorin brändiä ja vahvistaa sen asemaa alalla.

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI