Suoraviivaiset ja ytimekkäät nettisivut

Ouratek Oy

Ouratek on Oulun seudulla toimiva rakennusalan yritys ja heidän toiveenaan oli saada hyvin yksinkertainen ja selkeä nettisivusto. Sivuston keskiössä on yksinkertainen esittely yrityksen toimialueista lyhyesti ja ytimekkäästi sekä selkeät yhteystiedot henkilöiden vastuualueineen.

Sivuston suunnittelun haaste oli hyvin rajallinen sisältö mitä sivustolle haluttiin, jotta sivustosta kuitenkin saataisiin siisti ja houkutteleva kokonaisuus. Lopputuloksena ytimekkään selkeä ja tasapainoinen nettisivusto.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress-05

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI