Nettisivujen modernisointi

Sähkö- Ja Automaatiopalvelu Rajamäki Oy

SA Rajamäki on sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä toteutusta teollisuudelle ja muille suunnittelutoimistoille tarjoava yritys Pirkanmaalta. Lisäksi yritys toimii kehittyneen WSCAD CAD-ohjelmiston edustajana maassamme.

Nettisivujen uudistuksen keskeisenä tavoitteena oli luoda tyylikäs ja helppokäyttöinen kokonaisuus, joka esittelee selkeästi yrityksen sähkö- ja automaatiopalvelut sekä WSCAD-ohjelmiston edustuksen. Samalla pyrimme tuomaan esille ohjelmiston käyttöön liittyvät edut sekä tarjolla olevat koulutuspalvelut. Lisäksi nettisivusto erittelee yrityksen tarjoaman taloushallinnon palvelun omaan selkeään osioonsa.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress

Projektin alussa asetimme tavoitteeksi suunnitella sivustolle selkeän rakenteen, joka helpottaa sivustovierailijoita löytämään nopeasti itselleen olennaisen tiedon yrityksen palveluista. Laadimme tekstisisällöt kokonaisuudessaan tavoitellen helposti ymmärrettävää kokonaisuutta.

Lopputuloksena syntyi sivusto, joka heijastaa SA Rajamäen teknistä asiantuntemusta ja tarjoaa kävijöille selkeän käsityksen yrityksen monipuolisesta palveluvalikoimasta. Nettisivujen käytettävyys ja informatiivisuus ovat keskiössä, jotta asiakkaat löytävät helposti tarvitsemansa tiedon tarjoten selkeät yhteydenottomahdollisuudet haluamastaan osa-alueesta.

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI