Nettisivujen uudistaminen ja selkeyttäminen

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy on porilainen taloushallinnon ammattilainen, joka luotti meihin verkkosivuston uudistamisessa.

Uudistuksen tavoitteena oli luoda kokonaan uusi, moderni sivusto, joka palvelee käyttäjiä entistä tehokkaammin. Käyttäjäystävällisyyttä korostettiin organisoimalla tieto pääkategorioiden alle. Tämä mahdollistaa osa-alueen palveluiden selkeän saavutettavuuden ilman tarvetta edestakaisin sivujen vaihtamiseen.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress

Sivuston yleisilmettä haluttiin raikastaa vaaleilla sävyillä, suurilla kuvilla ja selkeällä osioinnilla. Tämä visuaalinen päivitys loi modernin ja houkuttelevan ilmeen. Olennaisena osana suunnittelua oli myös varmistaa verkkosivuston helppo päivitettävyys, joka on kätevästi hallittavissa yrityksen oman henkilökunnan toimesta tarpeen mukaan.

Lopputuloksena syntyi sivusto, joka ei ainoastaan täytä yrityksen tarpeita, vaan tarjoaa myös käyttäjille miellyttävän ja tehokkaan kokemuksen. Raikas ulkoasu ja selkeä rakenne tukevat yrityksen viestintää ja helpottavat kävijöitä löytämään tarvitsemansa tiedon vaivattomasti.

Markkinointitoimisto Toteutus, mainostoimisto helsinki, espoo-3

Suunnittelimme LSY:lle myös uuden lehtimainoksen vastaamaan uudistettua ilmettä, jotta yrityksen näkyvyys eri medioissa pysyy yhtenäisenä.

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI