Brändin Vahvistaminen ja Suunnittelu

TH7 Consulting Oy

 TH7 Consulting Oy on konsulttiyritys joka tarjoaa liiketoiminnan kehittämisen palveluita. Olemme olleet mukana luomassa yrityksen brändiä toteuttamalla nettisivut, logon sekä brändin mukaisen PowerPoint esityksen.

Projekti alkoi logon suunnittelulla, joka pohjautui itse yrittäjän vahvaan urheilutaustaan, sekä yrittäjällä itsellään oli selkeä ajatus logosta. Luomamme logo yhdistää urheilun ja liiketoiminnan elementit, ja se toimii nyt yrityksen tunnistettavana symbolina.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress th7

Verkkosivujen suunnittelussa tavoitteenamme oli tuoda esiin TH7 Consulting Oy:n palveluvalikoima selkeällä ja tyylikkäällä tavalla. Värimaailma rakentui asiakkaan toiveiden pohjalta ja lopputuloksena syntyi sivusto, joka heijastaa yrityksen arvoja ja asiantuntemusta.

PowerPoint-esityksen taustojen suunnittelu oli osa laajempaa visuaalista kokonaisuutta. Varmistimme, että esitykset sopivat yhteen uuden ilmeen kanssa ja välittävät ammattitaitoista vaikutelmaa. Kokonaisuudessaan yrityksen ilmeestä tuli tyylikäs, sekä yhenäinen.

Jos tarvitset apua nettisivujesi tai muun markkinointimateriaalin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan miten voisimme auttaa yritystäsi!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI