Uudet nettisivut ja Hakukoneoptimointi

Sähköpalvelu Kupari Oy

Sähköpalvelu Kupari on sähkötöihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa palveluitaan yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Heidän toimialueensa kattaa pääkaupunkiseudun ja Jyväskylän, mikä mahdollistaa laadukkaan sähköalan osaamisen tarjoamisen monille asiakkaille.

Teimme Sähköpalvelu Kuparin nettisivut heidän brändinsä ja toiveidensa mukaisesti. Lopputuloksena syntyi moderni ja tyylikäs ilme, joka yhdisti tummasävyisiä elementtejä hienovaraisesti kuparin sävyyn. Nettisivuilla korostimme erityisesti heidän tarjoamaansa palveluvalikoimaa sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Lisäksi tarjosimme selkeät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotta asiakkaat voisivat löytää tarvitsemansa tiedot vaivattomasti.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress, Sähköpalvelu kupari

Panostimme voimakkaasti myös sivuston hakukoneoptimointiin. Sähköala on erittäin kilpailtu ala, jossa toimii niin suuria kuin pieniäkin pitkään toimineita yrityksiä.

Sivustolle suunniteltiin selkeä käyttäjäpolku, joka ohjaa vierailijoita tehokkaasti haluttuun toimenpiteeseen, tämä on sekä käyttäjäystävällistä, mutta myös hakukoneet huomioivat tämän. Rakensimme sivuston hakukoneoptimaaliseksi avainsana-analyysin pohjalta, varmistaen että se vastaa hakukoneiden asettamia vaatimuksia.

Tulokset ovat olleet vaikuttavia: Sivusto löytyi yhdellä yrityksen tärkeimmistä palveluista jo kuukauden kuluttua julkaisusta Googlen ensimmäiseltä hakutulossivulta. Kolmen kuukauden jälkeen sivusto oli jo kolmannella sijalla kyseisellä hakusanalla. Tämä on erityisen merkittävä saavutus uudelle yritykselle, varsinkin kun otetaan huomioon, että Google Adsissa kyseisen hakusanan klikkihinnat voivat vaihdella 5-17€ per klikki.

Tämä tarina korostaa, että myös uusilla yrityksillä on mahdollisuus saavuttaa vahva verkkonäkyvyys nopeasti. Olemme iloisia siitä, että voimme auttaa yrityksiä saavuttamaan vastaavia tuloksia. Jos haluat menestyä digitaalisessa maailmassa, meillä on tarvittava kokemus ja osaaminen auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI