Nettisivut

Liiketoimintaasi edistävät nettisivut helposti

Nettisivut ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia ja brändin rakentamista, ne ovatkin niin sanotusti yrityksen kivijalka netissä. Nettisivut ovat usein ensimmäinen kosketuspiste asiakkaiden kanssa ja voivat vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten asiakkaasi kokevat yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi. Tulee kävijä sivustolle hakukoneesta, somekampanjasta tai vaikka lehtimainoksesta kiinnostuttuaan, niin nettisivujen on tehtävä vaikutus heti ensi vilkaisulla.

Hyvin suunnitellut ja toteutetut nettisivut palvelevat kävijää antamalla vastauksia kysymyksiin, vakuuttavat toiminnastasi ja kääntävät sivustolla vierailijat asiakkaiksi.

Nettisivustomme sisältävät aina

  • Tavoitteen määrittely
  • Tyylikäs, moderni ulkoasu
  • Responsiivinen toteutus, eli sivut mukautuvat puhelimelle, tabletille ja tietokoneelle
  • Avainsanakartoitus ja hakukoneoptimaalinen toteutus
  • Kävijäseuranta
  • Some painikkeet
  • Yhteydenottolomake
  • 12 kk tekninen ylläpito

Lähes kaikki toiveet ovat toteutettavissa, esim. jäsenalue, somefeedit, asiakaspalvelu chat, ajanvaraus, erilaiset integraatiot jne. Kysy rohkeasti!

Tähän vaikuttaa luonnollisesti sivuston laajuus ja toiminnallisuudet, mutta esimerkiksi 3-6 sisältösivun laajuisten sivujen toteutusaika on useimmiten n. 1-2 viikkoa.

WordPress on maailman suosituin nettisivujen julkaisualusta. Säännölliset päivitykset pitävät sen turvallisena ja avoimen lähdekoodin ansiosta kehittäjiä on todella paljon. Tämän ansiosta WordPress sivustolla voi toteuttaa lähes mitkä toiveet tahansa.

Nettisivut vaativat toimiakseen kotisivutilan (webhotelli), domainin sekä julkaisujärjestelmän (esim. WordPress), jolla sivut rakennetaan sekä voidaan jatkossa päivittää helposti.

Havainnollistava esimerkki talon rakentamiseen verrattuna:
Webhotelli on tontti, eli paikka talolle. Domain on tontille johtava katuosoite, eli se jolla navigaattori löytää perille. Julkaisujärjestelmä on talopaketti, eli se näkyvä osuus tontilla.

Kyllä voit, saat meiltä selkeän kirjallisen ohjeistuksen siihen kuinka voit jatkossa omatoimisesti päivittää sivujen sisältöjä, niin kuvia kuin tekstejäkin.
Toki myös me pysymme apunasi ja voit halutessasi pyytää meitä tekemään muutokset sivustolle.

Omistat kaikki oikeudet nettisivuihin itse. Saat täydet ylläpito-oikeudet sivustolle ja myös kotisivutila sekä domain rekisteröidään yrityksesi nimiin.
Me olemme toteuttaja, mutta emme sido sinua kiinni meihin.

3 tärkeää tekijää toimivilla nettisivuilla

01

Tavoitteellisuus

Nettisivustoa suunnitellessa on syytä ottaa huomioon mitä sivustolla halutaan tavoitella. Mikä on yrityksesi liiketoiminnalle tärkeä toimenpide, jonka haluat että kävijä suorittaa sivustolla vieraillessaan? Sivuston tavoitteellisuus tarkoittaa sitä, että kävijällä on selkeästi tiedossa mitä hänen halutaan tekevän seuraavaksi ja se on tehty mahdollisimman helpoksi.

02

Käyttäjäystävällisyys

Käyttäjäystävällisyys on tärkeässä roolissa nettisivujen tuottavuuden osalta, eli nettisivun tulee olla selkeä käyttää kaikilla päätelaitteilla ja halutun tiedon on löydyttävä helposti ja nopeasti ilman etsimistä. Tänä päivänä, toimialasta riippuen, jopa 70-80% kävijöistä vierailee nettisivuilla mobiililaitteella, joten sivuston responsiivisuus on erittäin tärkeää. 

03

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sivuston löydettävyyttä hakukoneen luonnollisissa hakutuloksissa. Jokainen yritys haluaa löytyä omalle toiminnalleen tärkeimmillä hakusanoilla Googlen hakutuloksissa ja tällä on merkittävä vaikutus kävijäliikenteen määrässä ja sen myötä sivuston tuottavuudessa. 

Projektin kulku

Pelkäätkö että resurssisi eivät riitä paneutumaan nettisivuprojektiin?
Huoli on turha. Olemme pyrkineet tekemään nettisivuprojektista mahdollisimman kevyen sinulle ja tehtäväksesi jääkin lähinnä kommenttien antaminen eri vaiheissa.

 

Alkukartoitus

Käydään tarkemmin ajatukset läpi sivustosta ja liiketoiminnastasi. Tämän jälkeen annamme tarpeisiinne sopivan tarjouksen.
 

Suunnittelu

Suunnittelemme sivuston rakenteen sekä luomme ulkoasusta ehdotuksen hyväksyttäväksi. Tarvittavia korjauksia tehdään, jotta kokonaisuus miellyttää täysin.

 

Sivuston toteutus loppuun

Sivusto toteutetaan kokonaisuudessaan loppuun sekä teknisesti, että ulkoasullisesti pienintä pikseliä myöten.

 

Sivuston julkaisu

Kun lopullinen sivusto on kokonaisuudessaan hyväksytty, niin sivusto on valmis julkaistavaksi ja julkaistaan sovitulla aikataululla

Pyydä tarjous

TESTI

TESTI