Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi - kustannustehokasta B2C & B2B markkinointia

Arvokasta omaisuutta

Keräätkö sivustollasi aktiivisesti vierailijoiden sähköpostiosoitteita? Jos et vielä sitä tee, niin suosittelemme aloittamaan pikaisesti. 

Keräämällä sähköpostilistaa kasvatat yrityksen omaisuutta, sähköpostilista tulee olemaan aina yrityksenne käytettävissä.

Kun henkilö on oma-aloitteisesti liittynyt sähköpostilistallenne voidaan myös olettaa, että hän on kiinnostunut tarjonnastanne.

Näin kasvatat laadukasta yleisöä.

Sitouta ja syvennä asiakassuhdetta

Älä tyrkytä vain mainoksia ja tarjouksia, et luultavasti itsekkään jaksa kiinnostua tämän kaltaisista viesteistä pitkään.

Tarjoamalla asiakkaillesi monipuolista, heitä kiinnostavaa sisältöä sähköpostitse, sitoutat ja syvennät asiakassuhteitasi, pysyt heidän mielessään ja saat heidät ostamaan uudelleen.

Anna tuotteiden käyttövinkkejä, tiedota uusista tuotteista/palveluista ja kampanjoista. Testaamalla erilaisia sisältöjä löydetään kohderyhmällesi toimivin keino.

Aloita sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnista saadaan dataa yhtälailla, kun muistakin digimarkkinoinnin toimista: näet viestin avaukset, linkin klikkaukset ja listatkin päivittyvät automaattisesti, ilman että se vaatii erillisiä toimenpiteitä.

Sähköpostimarkkinoinnilla voidaan toteuttaa myös erilaisia markkinoinnin automaatioita, jolloin asiakas voidaan ohjata automaattiseen myyntikoneeseen ja hänelle kohdennetaan toiminnastaan riippuvaisia viestejä.

Ollaan yhteydessä ja keskustellaan millainen ratkaisu palvelee teidän yritystänne parhaiten. 

Sähköpostimarkkinointi

Sähköposti-markkinointi

Autamme sähköpostimarkkinoinnin aloittamisessa, koulutamme ohjelmien käytön tai toteutamme sähköpostimarkkinoinnin kokonaisuudessaan. Sinä voit valita mikä sopii teille parhaiten.

Sähköpostimarkkinointi paketti sisältää aina

Hinnat alk. 347 € + alv