Google Ads

Tarjoa tuotteitasi ja palveluitasi silloin, kun asiakkaasi niitä etsivät

Heti näkyviin

Saat yrityksesi heti näkyviin Googlen hakutuloksissa ja hankittua asiakkaita sivustollesi.

Tarkkuus

Mainosta vain niillä hakusanoilla jotka ovat relevantteja yritystoiminnallesi.

Mitattavuus

Konversioseurannan ansiosta tiedetään paljonko sijoitetut mainoseurot tuottavat.

Löydä potentiaaliset asiakkaat

Hakusanamainonta perustuu tehokkuudeltaan siihen, että olet silloin tarjolla, kun asiakas on ostohousut jalassa etsimässä tarjoamiasi palveluita ja tuotteita. Et maksa näkyvyydestä vaan tuloksista, eli kustannuksia syntyy ainoastaan markkinoinnin tuottaessa aktiivisia toimenpiteitä.

Näy hakutuloksissa ensimmäisten joukossa ja ota asiakkaista kiinni ennen kilpailijoitasi.

Tarkka kohdennus sekä mitattavuus

Hakusanamainonnan avulla tavoitat asiakkaasi niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin.
Kohdista mainokset juuri niille asiakkaille jotka etsivät yrityksenne tarjoamia tuotteita tai palveluita omalla markkina-alueellanne. 

Google Ads hakusanamainonta on mitattavuudeltaan hyvin tarkkaa. Yhdessä analytiikka työkalun kanssa saadaan täsmällistä tietoa miten mainonta tuottaa. 

Toimintamallimme

01

Läpinäkyvyys

Tuotamme mainonnan asiakkaan omalle mainostilille, jolloin mainonnan data on aina käytössänne.

Ei määräaikaista sopimusta, vaan pysy asiakkaanamme sen aikaa, kun koet sen itsellesi kannattavaksi.

02

Seuranta & kehittäminen

Mainontaa tulee seurata ja kehittää jatkuvasti, jotta sijoitetut eurot tuottavat parhaalla mahdollisella tavalla. Kehittäminen tapahtuu aina mainonnan datan pohjalta.

03

Raportointi

Säännöllinen raportointi koostaa sinulle tärkeimmät luvut mainonnasta ja sen ansiosta pysyt tietoisena mitä mainonnalle kuuluu, mitä se on tuottanut, ilman että sinun tarvitsee kirjautua mainostilille tutkimaan tilastoja.

Tuloksiamme
Google-Markkinoinnilla

Tehokas Google Ads -kampanja tuotti näkyviä tuloksia!

Haaste: Asiakas halusi nostaa tuotteensa tunnettuutta sekä kasvattaa myyntiä. Tuotteen haastena on sen vähäinen tunnettuus Suomessa ja kilpailevalla tuoteratkaisulla on todella vahva jalansija suomalaisten keskuudessa. Asiakas halusi kasvattaa verkkonäkyvyyttään sekä tuoda vaihtoehtoista tuotetta paremmin esiin ja houkutella enemmän potentiaalisia asiakkaita sivustolleen sekä kasvattaa myyntiä sen myötä.

Ratkaisu: Loimme räätälöidyn Google Ads -kampanjan, joka perustui tehokkaisiin mainosmuotoihin sekä avainsanaoptimointiin.

Tulokset: Jo ensimmäisen kuukauden aikana luomamme kampanja toi 320% enemmän liikennettä samalla budjetilla, verrattuna asiakkaan aiempaan kampanjaan ja klikkauskohtainen hinta laski 68%. Tuotteen tunnettuuden parantamista tuki mainoksen näyttökertojen 18-kertaistuminen.

Tässä on vain yksi esimerkki siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan näkyviä tuloksia Google Ads -mainonnassa. Haluaisimme tehdä saman myös teidän yrityksellenne. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa juuri sinua saavuttamaan menestystä verkossa!

Lue vähemmän Lue lisää

Näkyvyyden vankistaminen Google Ads mainonnalla

Paikallisesti toimiva autoalan yritys on ollut pitkäaikainen asiakkaamme Google Ads hakusanamainonnassa. Mainonnan tavoitteena on ollut tukea erinomaista orgaanista hakukonenäkyvyyttä tarjottavien palvelujen osalta.
Hyvin optimoidun sivuston sekä tarkasti luotujen mainoskampanjoiden ansiosta maksettu liikenne on edullista ja se tuo sivustolle lähes 40% lisää liikennettä orgaanisen liikenteen lisäksi.

Lue vähemmän Lue lisää

Pyydä tarjous

TESTI

TESTI