Nettisivut & logo - Yritysilmeen uudistaminen

Anne LKV Oy

Anne LKV on vakiintunut Tampereen seudulla toimiva kiinteistönvälityksen ammattilainen pitkällä kokemuksella alalta. Olemme ylpeitä siitä, että saimme uudistaa Anne LKV:n brändin nettisivujen sekä logon osalta. Projektiin sisältyi täysin uuden ilmeen toteuttaminen nettisivuille, uuden logon suunnittelu sekä nettisivujen teknisten ominaisuuksien parantaminen, kuten kiinteistönvälitysjärjestelmän integrointi mahdollistaen kohdetietojen automaattisen päivittymisen sivustolle.

Uuden ulkoasun ja logon luomisessa keskityimme asiakkaan vahvaan visioon, jonka tavoitteena oli tuoda esiin yrittäjän vankka ammattitaito ja pitkäaikainen kokemus alalta modernilla ja houkuttelevalla ilmeellä. Halusimme varmistaa, että brändi heijastaa yrityksen osaamista ja samalla näyttää ajanmukaiselta.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress

Kiinteistövälitysohjelman integraatio oli keskeinen osa uudistusta, ja sen avulla pyrimme helpottamaan yrittäjän taakkaa automatisoimalla kohteiden päivittymisen sivustolle entisen manuaalisen prosessin sijaan. Integraatio mahdollistaa kohdetietojen automaattisen siirtymisen kiinteistönvälitysjärjestelmästä sivustolle, jolloin yrittäjän tarvitsee päivittää tiedot vain yhteen paikkaan.

Lisäksi rakensimme sivustolle selkeät osiot eri asiakasryhmille, kuten ostajille ja myyjille. Nämä osiot tarjoavat kattavaa informaatiota asunnon ostoon ja myyntiin liittyen sekä ohjaavat kävijöitä helppoon yhteydenottoon. Lopputuloksena syntyi moderni ja raikas ilme, johon yrittäjä oli erittäin tyytyväinen. Projekti ei ainoastaan vastannut asiakkaan tarpeisiin, vaan ylitti odotukset tuoden esiin Anne LKV:n vahvuudet ja ammattitaidon modernilla otteella.

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI