Artistisivusto ja mainosbanneri digimarkkinointiin

Mia Hafren

Mia Hafren on suomalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, ja meillä oli ilo toteuttaa hänelle artistisivusto. Nettisivu toteutettiin yksi sivuisena toteutuksena ja se jaettiin osioihin, jotka esittelevät muun muassa hänen tuoreimman julkaisunsa, tulevat keikat sekä aiemmat julkaisut sanoituksineen.

Pyrimme luomaan nettisivulle tyylikkään ulkoasun, joka sopii artistin imagoon, samalla kun käytettävyys ja selkeys olivat keskeisiä näkökulmia. Halusimme varmistaa, että kävijät voivat vaivattomasti löytää ja tutustua Mia Hafrenin tuotantoon ja tuleviin keikkoihin.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress, mia hafren-1
Markkinointitoimisto Toteutus, mainostoimisto helsinki, espoo, google ads

Lisäksi olemme toteuttaneet Mialle bannerimainoksen keikkakampanjaa varten, joka oli suunnattu sanomalehtien verkkomedioihin. Tavoitteenamme oli luoda banneri joka osuu käyttäjän silmään ja on selkeä sekä informatiivinen. 

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI