Nettisivuston Uudistaminen ja Intranet

Suomen Verotarkastajat SVT ry

Suomen Verotarkastajat SVT ry on pitkään toiminut verotarkastajien edunvalvontaan keskittynyt yhdistys. Tavoitteena oli modernisoida ja tehostaa yhdistyksen nettisivut sekä jäsenistölle suunnattu intranet.

Svtry.fi -sivusto uudistettiin kokonaisvaltaisesti, tuoden mukanaan raikkaan ja modernin ulkoasun sekä selkeän käytettävyyden. Pyrkimyksemme oli tuoda esiin SVT ry:n pitkäaikainen asiantuntemus ja arvot visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Uusi sivusto tarjoaa vierailijoille ja jäsenille entistä sujuvamman käyttökokemuksen ja helpon navigoinnin.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress, suomen verotarkastajat SVT ry

Keskityimme erityisesti jäsenistöä palvelevan intranetin parantamiseen ja laajentamiseen. Intranettiin toteutettiin jäsenille suunnattuja varauskalentereita, joiden avulla jäsenet voivat kätevästi varata ja hallinnoida ajanvarauksiaan. Lisäksi intranet toimii yhdistyksen tiedonjakokanavana, joka helpottaa jäsenten tiedottamista ajankohtaisista asioista ja uutisista. Sivustolle lisättiin tapahtumakalenteri selkeyttämään yhdistyksen toimintaan liittyviä tapahtumia ja tarjoten näistä selkeä yleiskuvan.

Tavoitteenamme oli varmistaa, että uudistukset vastaavat täysin yhdistyksen tarpeita ja tavoitteita. Lopputuloksena oli nettisivusto ja intranet, jotka tukevat SVT ry:n työtä ja helpottavat jäsenten arkea.

Jos tarvitset apua nettisivujesi kanssa, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan miten voisimme auttaa yritystäsi tai yhdistystäsi!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI