Hempeää palveluasennetta myös nettisivuilla

Marjatta-säätiö sr

Marjatta-Säätiö on ikääntyneille ihmisille asumispalveluita tarjoava säätiö, joka toimii Vantaalla ja Valkeakoskella.

Marjatta-Säätiö valitsi meidät toteuttamaan heidän nettisivujensa uudistus. Tavoitteena oli päivittää sivusto vastaamaan Marjatta-Säätiön brändiä ja tarjoamaan asiakkaille entistä palvelevampi kokonaisuus.

Hempeän palveluasenteen haluttiin heijastuvan myös nettisivuilla ja sävymaailma räätälöitiin vastaamaan yrityksen visuaalista ilmettä. Väreillä ja kaarevilla muodoilla pyrimme luomaan sivustolle haluttua pehmeää ja lämmintä tunnelmaa.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress-010

Nettisivujen suunnittelussa otettiin huomioon eri kohderyhmät: asukkaat, asukkaiden omaiset sekä työnhakijat. Sivusto jäsenneltiin siten, että kävijä voi helposti löytää etsimänsä sisällön. Sivustolle lisättiin useita erilaisia yhteydenottolomakkeita eri käyttötarkoituksiin.

Uudistuksen tuloksena syntyi Marjatta-Säätiölle brändiä tukeva ja eri kohderyhmiä palveleva verkkosivusto, joka sai asiakkaalta erittäin positiivista palautetta. Sivusto vastaa säätiön tarpeisiin tarjoten kävijöille miellyttävän ja selkeän kokemuksen.

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI