Nettisivuprojekti, tarjouspyyntö TOIMINNOLLA

Puutarhakone Rent

Puutarhakone Rent on erikoistunut laaja-alaiseen vuokrauspalveluun puutarhakoneiden, laitteiden ja työkalujen osalta. Projektin tavoitteena oli toteuttaa nettisivusto, josta asiakas voi vuokrata piha-/puutarhatöihin suunnattuja laitteita sekä tuoda kilpailijoita joustavampi palveluaikataulu esiin.

Sivusto toimii tarjouspyyntö periaatteella ja tähän käytettiin verkkokauppa-alustaa, joka mahdollistaa käyttäjille tarjouksen pyytämisen tarvitsemistaan työkoneista haluamalleen ajankohdalle helposti ja vaivattomasti.

Yhteistyössä Puutarhakone Rentin kanssa rakensimme heille uudet nettisivut, jotka heijastavat heidän brändiään. Uusi sivusto tarjoaa selkeää ja informatiivista tietoa heidän monipuolisesta palveluvalikoimastaan. Erityisesti panostimme käyttäjäystävälliseen tarjouspyyntötoimintoon, joka on integroitu verkkokauppa-alustalle. 

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress, puutarhakone rent

Puutarhakone Rentin uudet verkkosivut tarjoavat käyttäjille helposti saatavilla olevaa tietoa ja tehostavat tarjouspyyntöprosessia. Projektin päätteeksi Puutarhakone Rent voi tarjota asiakkailleen entistä parempaa ja käyttäjäystävällisempää palvelua nettisivujensa kautta.

Jos tarvitset apua nettisivujesi kanssa, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan miten voisimme auttaa yritystäsi!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI