Nettisivut ja verkkokauppa

Digimarkkinoinnin kivijalka kuntoon

Tule löydetyksi, kiinnosta ja myy

Nettisivut, WordPress Logo

Nettisivut - Digimarkkinoinnin perusta kuntoon

Yrityksen nettisivut ovat digimarkkinoinnin perusta. On tärkeää, että sivut ovat hyvin toimivat ja niiden tarkoitus on tarkoin mietitty. Perinteinen tuote/palvelu esittely yhteystietoineen, ei ole kaikista toimivin tapa hyödyntää nettisivujen potentiaalia. Tällöin potentiaalisia asiakkaita valuu sankoin joukoin ohi ja pahimmassa tapauksessa kilpailijan haaviin.

Hyvin rakennetut nettisivut ovat nopeat, käyttäjäystävälliset, hakukoneoptimoidut ja niillä on selkeä tavoite, eli tiedetään mitä sivustolla vierailijan halutaan tekevän eikä vain toivota, että puhelin pirisee.

Nettisivut, WordPress Logo

Verkkokauppa - Kasvata asiakaspotentiaalia

Laajenna liiketoimintasi verkkoon. Myy asiakkaille ympäri Suomen tai jopa ympäri maailman. Verkkokauppa toimii loistavana tukena kivijalkaliikkeelle tai vaihtoehtoisesti liiketoiminta keskittyy täysin verkkokauppaan. 

Toteutamme verkkokaupat erittäin suositulla WooCommerce alustalla. Helpon hallintajärjestelmän ansiosta voit itse hallinnoida sisältöjä ilman koodaustaitoja.

Tärkeimpiä ominaisuuksia verkkokaupassa on tuottavuus ja helppokäyttöisyys. Suurin osa asiakkaista surffailee tänä päivänä mobiililaitteella, joten mobiilikäytettävyys on verkkokaupalla erittäin tärkeää.

 

Tee päätös ja laajenna liiketoimintasi verkkoon!

 

Verkkokauppa, WooCommerce logo
Verkkokauppa, WooCommerce logo

Nettisivut

Nettimarkkinoinnin perusta kuntoon! Ota kaikki potentiaali irti nettisivuista, valjasta sivustosi väsymättömäksi myyntikoneeksi.

Nettisivustomme sisältävät aina

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteeseesi sopiva ratkaisu. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Hinnat alk. 497 € + alv

 

Verkkokauppa

Kasvata asiakaskuntaasi ja myy tuotteita tai palveluitasi verkossa. Toteutamme myyvän ja asikasystävällisen verkkokaupan sinun tarpeisiisi.

Verkkokauppamme sisältää aina

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteeseesi sopiva ratkaisu. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Hinnat alk. 1150 € + alv

 

Ota askel muutokseen tänään

Soita tai lähetä viesti ja keskustellaan lisää

Markkinointitoimisto Toteutus
toimisto@toteutus.fi
2285742-7

© 2021 all rights reserved