Verkkokaupan Uudistus personoiduille kirjoille

Satuarkku

Satuarkku on ainutlaatuinen verkkokauppa, joka tarjoaa personoituja lasten satukirjoja. Jokainen kirja on suunniteltu tilaajan omilla tiedoilla, tuoden tarinoihin henkilökohtaista kosketusta.

Uudistimme Satuarkun verkkokaupan kokonaisuudessaan. Uudistuksessa päivitimme verkkokauppa-alustan, uudistimme ulkoasun ja päivitimme maksutavat, varmistaen näin saumattoman käyttökokemuksen kaikille asiakkaille.

uudet kotisivut nettisivut yritykselle, nettisivujen kotisivujen tekijä, wordpress
verkkokauppa yritykselle, verkkokaupan tekijä, wordpress, satuarkku

Projektin keskeisenä tavoitteena oli tarjota Satuarkun asiakkaille entistä houkuttelevampi ja käyttäjäystävällisempi verkkokauppa. Uudistettu ulkoasu loi visuaalisesti houkuttelevan ympäristön, joka heijastaa Satuarkun ainutlaatuista konseptia ja tuotteiden henkilökohtaisuutta.

Lisäksi toteutimme verkkokauppaan personoitujen kirjojen tilauslomakkeen, joka mahdollistaa tilaajan antamien henkilökohtaisten tietojen käytön kirjojen suunnittelussa. Tämä lomake on oleellinen osa asiakaskokemusta ja varmistaa, että jokainen kirja on ainutlaatuinen ja merkityksellinen tilaajalleen.

Toteutimme myös tärkeän teknisen päivityksen vaihtamalla verkkokauppa-alustan ja päivittämällä maksutavat, mikä varmistaa saumattoman ja luotettavan ostokokemuksen kaikille asiakkaille.

Jos tarvitset apua verkkokaupan uudistamisen tai rakentamisen kanssa, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan miten voisimme auttaa yritystäsi!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI