Facebook - Tehokas Kampanja ja Vakuuttavat Tulokset

Itämeri.fi / Suomen ympäristokeskus

Olimme mukana toteuttamassa asiakkaallemme tärkeää kampanjaa, joka käsitteli heidän sivustonsa uudistusta. Tässä projektissa oli kaksi keskeistä tavoitetta, joita pyrimme saavuttamaan. Ensimmäinen tavoite oli kohdistaa viesti tiettyyn ammattiryhmään ja houkutella heidät tutustumaan uudistettuun sivustoon sekä sen tarjoamiin mahdollisuuksiin omassa työssään. Toinen tavoite oli viestiä laajemmalle yleisölle, joka oli kiinnostunut sivuston aihepiiristä, ja kertoa heille sivuston uudistuksesta sekä sen tarjoamasta arvokkaasta informaatiosta.

Markkinointitoimisto Toteutus: Suomen ympäristökeskus logo

Rakensimme huolellisesti kohdennettuja kampanjoita eri kohderyhmille, jotta viesti saavuttaisi oikeat ihmiset. Kampanjoissamme keskityimme esittelemään kohderyhmälle informatiivista tietoa sivuston sisällöstä ja ohjaamaan heitä tutustumaan eri osioihin sivustolla.

Kampanja tuotti hyviä tuloksia tavoitimme yhteensä yli 100 000 ihmistä ja saimme yli 4000 kävijää sivustolle, alle 0,20€ klikkihinnalla. Nämä tulokset osoittavat, kuinka tehokkaasti voimme tavoittaa ja sitouttaa oikean kohderyhmän ja tuoda heidät halutulle sivustolle, saavuttaen merkittäviä tuloksia niin näkyvyyden kuin kävijämääränkin osalta.

Olemme valmiita auttamaan myös sinua saavuttamaan vastaavia tuloksia ja luomaan tehokkaita kampanjoita, jotka vievät viestisi oikeiden ihmisten tietoisuuteen. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa juuri sinua saavuttamaan menestystä verkossa!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI