Näkyvyyden vahvistaminen Google ADS mainonnalla

KS Paint Center

Olemme olleet pitkäaikainen kumppani paikallisesti toimivalle autoalan yritykselle heidän Google Ads hakusanamainonnan toteuttajana. Yhteistyömme tavoitteena on ollut tukea yrityksen jo ennestään erinomaista orgaanista hakukonenäkyvyyttä ja vahvistaa sen näkyvyyttä tarjottavien palvelujen osalta.

Nettisivut ks paintcenter : Markkinointitoimisto Toteutus

Olemme rakentaneet tehokkaat ja tarkasti suunnitellut Google Ads -mainoskampanjat, jotka ovat tuoneet yritykselle erinomaisia tuloksia. Olemme saaneet tehostettua sivuston liikennettä merkittävästi, tarkasti räätälöityjen mainoskampanjoiden ansiosta. Sivustolle on tullut lähes 40% lisää liikennettä orgaanisen liikenteen lisäksi ja liikenne on ollut parhaimmillaan hyvin edullista. Esimerkkinä erään mainosryhmän klikkihinnat on saatu pudotetua 0,32€ -> 0,08€.

Tämä referenssi osoittaa, kuinka tehokas Google Ads -mainonta voi vahvistaa yrityksen näkyvyyttä ja tuoda uutta tasaista liikennettä verkkosivustolle. 

Jos haluat kuulla lisää siitä, miten voimme tukea yrityksesi kasvua digitaalisessa maailmassa, ota meihin yhteyttä – olemme valmiina auttamaan!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI