SoMe, Google Ads, Esite - Markkinointipalvelut paikalliselle palvelulle

Motest oy

MoTest on Jyväskyläläinen erikoisautokorjaamo, joka on erikoistunut pakokaasujärjestelmien huoltoon ja diagnosointiin, moottorin ohjainlaitteiden ohjelmointiin sekä tarjoaa laajasti muita perinteisiä autohuoltopalveluita. Yrityksen tavoitteena oli vahvistaa asemaansa alueellaan ja samalla tuoda esille erityisosaamistaan.

Nettisivut motest : Markkinointitoimisto Toteutus.png

Some:
Kun asiakas asetti tavoitteekseen laajentaa sosiaalisen median näkyvyyttään alueellisesti ja kasvattaa verkkosivujensa kävijämäärää uuden autohuoltopalvelun markkinoinnissa, otimme haasteen vastaan.

Ratkaisimme tämän tavoitteen suunnittelemalla ja toteuttamalla kohdennetun mainoskampanjan Facebookissa ja Instagramissa. Kampanja perustui tarkkaan kohderyhmäanalyysiin, jossa otimme huomioon yrityksen maantieteellisen sijainnin vaikutuksen potentiaalisiin asiakkaisiin. Käytimme luovaa ja houkuttelevaa sisältöä, joka puhutteli yleisöä ja korosti palvelun toimivuutta.

Kahden kuukauden kampanjan aikana saavutimme yli 130 000 näyttökertaa mainoksillemme ja houkuttelimme yli 3300 kävijää verkkosivuillemme. Liikennemäärä kasvoi lähes kymmenkertaiseksi verrattuna aikaisempaan tilanteeseen ja klikkikohtainen kustannus oli yli puolet edullisempi kuin vastaavassa Google Ads -kampanjassa samalla aikajaksolla.

Google Ads:
Tavoitteena oli saavuttaa asiakkaita yritykselle merkityksellisillä hakusanoilla ja tehostaa jo entuudestaan vahvaa hakukonenäkyvyyttä. Tätä varten suoritimme tarkan avainsanakartoituksen ja rakensimme kohdennetut mainokset, jotka osuvat suoraan käyttäjän tekemään hakuun.

Hakusanamainonnan avulla olemme onnistuneet tuottamaan asiakkaalle tasaisesti laadukasta liikennettä verkkosivustolle. Tarkasti kohdennetut mainokset ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi klikkausprosenttien ollessa reilusti yli keskiarvojen sekä klikkauskohtainen kustannus alle Googlen antaman arvion.

Strategiamme perustuu käyttäjäkeskeisyyteen, mikä mahdollistaa sen, että mainokset vastaavat tarkasti käyttäjien tarpeisiin ja hakuihin. Näin olemme varmistaneet, että hakusanamainonta tuottaa toivottuja tuloksia.

mainostoimisto helsinki, espoo, google ads, Some markkinointi, grafinen suunnittelu

Esite:
Suunnittelimme ja toteutimme MoTestille painovalmiin esitteen, joka sisältää brändin mukaisen graafisen ilmeen sekä informatiivisen tekstisisällön. Esitteen keskeinen tarkoitus on toimia vahvana markkinointityökaluna alueen muiden korjaamojen suuntaan, tuoden ilmi yrityksen erityispalvelut.

Esite keskittyy tuomaan esiin yrityksen erikoisosaamista pakokaasujärjestelmien huollossa ja tavoitteena on välittää luotettava ja asiantunteva kuva MoTestista.

Lopputuloksena syntynyt esite on painovalmis markkinointimateriaali, joka tuo esiin selkeän kuvan yrityksen tarjoamasta palvelusta potentiaalisille yhteistyökumppaneille.

Tämä käytännön esimerkki korostaa, että vaikka toimisitkin paikallisesti, sosiaalisen median ja Google Adsin avulla voit saavuttaa merkittävää näkyvyyttä ja tavoittaa tehokkaasti oman asiakaskuntasi. Pienelläkin budjetilla voit saada suuria tuloksia ja ohjata potentiaalisia asiakkaita palveluidesi pariin. Halutessasi saada samanlaisia vaikuttavia tuloksia, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva strategia!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä verkkosivujen optimointi, sosiaalisen median kampanjat tai muu,
olemme täällä auttamassa. Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhteistyö!

TESTI

TESTI