Tehokas Google ADS -kampanja tuotti näkyviä tuloksia

Clage

Haaste: Asiakas halusi nostaa tuotteensa tunnettuutta sekä kasvattaa myyntiä. Tuotteen haastena on sen vähäinen tunnettuus Suomessa ja kilpailevalla tuoteratkaisulla on todella vahva jalansija suomalaisten keskuudessa. Asiakas halusi kasvattaa näkyvyyttään sekä tuoda vaihtoehtoista tuotetta paremmin esiin ja houkutella enemmän potentiaalisia asiakkaita sivustolleen sekä kasvattaa myyntiä sen myötä.

Markkinointitoimisto Toteutus, mainostoimisto helsinki, espoo

Ratkaisu: Loimme räätälöidyn Google Ads -kampanjan, joka perustui tehokkaisiin mainosmuotoihin sekä avainsanaoptimointiin.

Tulokset:
Jo ensimmäisen kuukauden aikana luomamme kampanja toi 320% enemmän liikennettä samalla budjetilla, verrattuna asiakkaan aiempaan kampanjaan ja klikkauskohtainen hinta laski 68%. Tuotteen tunnettuuden parantamista tuki mainoksen näyttökertojen 18-kertaistuminen.

Tässä on vain yksi esimerkki siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan näkyviä tuloksia Google Ads -mainonnassa. Haluaisimme tehdä saman myös teidän yrityksellenne. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa juuri sinua saavuttamaan menestystä verkossa!

Ota yhteyttä

TESTI

TESTI