Modernit nettisivut Parturi-Kampaamolle

Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin

Haluatko, että nettisivusi houkuttelevat enemmän uusia asiakkaita sekä palvelevat asiakaskuntaasi entistä paremmin? Käyttäjäystävälliset ja tavoitteelliset nettisivut palvelevat paremmin sekä asiakkaitasi, että omaa liiketoimintaasi. Selkeältä ja helppokäyttöiseltä sivustolta asiakas löytää helposti haluamansa ja hän ohjataan kohti haluttua toimenpidettä. 

Tarjoamme Parturi-Kampaamoille helpon ja kevyen tavan uudistaa nettisivut. Tutustu ulkoasuvaihtoehtoihin, valitse itsellesi mieluisin ja ota yhteyttä, niin toteutetaan sinullekin uusi ja tyylikäs sivusto.

Vaivaton projekti

Simppeli ja sinulle vaivaton prosessi, mutta laadukas lopputulos.
Nettisivujen uudistamisen ei tarvitse olla pitkä ja aikaa vievä projekti, vaan tyylikkäät, toimivat ja modernit sivut voidaan toteuttaa myös ilman, että se vie aikaasi liikaa.

Olemme yhteydessä kanssasi

Jätä yhteydenotto pyyntö ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käymme kaikki sivustoon liittyvät asiat läpi, saat vastaukset mahdollisesti mielessäsi oleviin kysymyksiin ja tehdään päätös toteuttaa uusi sivusto.

Lähetä materiaalit meille

Kun ulkoasu on valittu, niin lähetät meille kuva- ja tekstimateriaalin, jonka haluat sivustolle.

Lähetämme sivun sinulle hyväksyttäväksi

Toteutamme sivuston valmiiksi toimittamillasi materiaaleilla, jonka jälkeen lähetämme sivuston sinulle tarkastettavaksi. Tarvittaessa tehdään tarvittavat muutokset.

Sivuston julkaisu

Kun olet hyväksynyt sivuston, sivusto julkaistaan vanhan sivuston tilallesi. Onnittelut uusista sivuista! Kaikki tämä on valmista parhaimmillaan muutamassa päivässä.  

497€

+alv

Tarjouksemme sisältää

Ota yhteyttä

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Yhteydenotto ei sido vielä mihinkään.

TESTI

TESTI